Menu
Your Cart

BAMOER

Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκι cuff SCE999-A με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό σκουλαρίκι cuff, το οποίο προορίζεται στο αυτί και δεν χρειάζεται τρύπα για να το φορέσετε. Είναι κατασκευασμένο από ασήμι 925 και διακοσμημένο με λευκή κυβική ζιρκόνια που προσφέρει εξαιρετική λάμψη στο κόσμημα.Είναι έν..
€ 5,50
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά SCE600 σε σχέδιο κύματος, ασήμι 925, ασημίΚαρφωτά σκουλαρίκια Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα, σε σχέδιο κύματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμ..
€ 5,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκι κρίκος BSE488, μονό, ασήμι 925, μπλεΜοντέρνο single σκουλαρίκι κρίκος Bamoer, κατασκευασμένο από ασήμι 925, επιπλατινωμένο, σε μπλε χρώμα.Μπορεί συνδυαστεί εύκολα με άλλα κοσμήματα, να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθ..
€ 6,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκι κρίκος BSE488, μονό, ασήμι 925, ροζΜοντέρνο single σκουλαρίκι κρίκος Bamoer, κατασκευασμένο από ασήμι 925, επιπλατινωμένο, σε ροζ χρώμα.Μπορεί συνδυαστεί εύκολα με άλλα κοσμήματα, να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρ..
€ 6,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά SCE862-12 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, μπλεΚαρφωτά σκουλαρίκια Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα, διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, μπλε χρώματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στ..
€ 6,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκι cuff SCE894 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό σκουλαρίκι cuff, το οποίο προορίζεται στο αυτί και δεν χρειάζεται τρύπα για να το φορέσετε. Είναι κατασκευασμένο από ασήμι 925 και διακοσμημένο με κυβική ζιρκόνια σε εντυπωσιακά χρώματα που προσφέρει εξαιρετική λάμψη στο κ..
€ 7,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρεμαστά SCE878-B με πέρλα, ασήμι 925, ασημίΚομψά, κρεμαστά σκουλαρίκια Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα, διακοσμημένα με εντυπωσιακή λευκή πέρλα.Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους και και μπορεί να φορεθεί σε 1 ή και 2 τρύπες στο αυτί.Είναι έ..
€ 7,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια διπλοί κρίκοι SCE1480, κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925Εντυπωσιακά σκουλαρίκια με διπλό κρίκο Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, διακοσμημένα με σχέδιο αστέρι και ημισέληνος, με χρωματιστή κυβική ζιρκόνια.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερι..
€ 8,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά BSE233, κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ροζ χρυσόΕντυπωσιακό σκουλαρίκια Bamoer σε σχήμα τετράφυλλο τριφύλλι, κατασκευασμένα από ασήμι 925, σε ροζ χρυσό χρώμα, διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Είναι έν..
€ 9,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά PAS489 με λευκή πέρλα, ασήμι 925, ασημίΚαρφωτά σκουλαρίκια Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, διακοσμημένα με εντυπωσιακή λευκή πέρλα.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρ..
€ 9,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά SCE1210 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, χρυσόΕντυπωσιακά σκουλαρίκια, επιχρυσωμένα, διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια σε εντυπωσιακά χρώματα, τα οποία στερεώνονται στον λοβό του αυτιού και επεκτείνονται προς τα πάνω.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα ..
€ 9,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER δαχτυλίδι BSR325 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΚομψό δαχτυλίδι, με σχέδιο λουλουδιού, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμ..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER δαχτυλίδι SCR313, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΚομψό δαχτυλίδι σε σχέδιο φτερού, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία προσφέρει μοναδική λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδ..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER δαχτυλίδι SCR872, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι, με σχέδιο λουλουδιού, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από οξειδωμένο ασήμι 925 και το μέγεθος του..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά SCE1529-2 με φεγγαρόπετρα, ασήμι 925, ροζΚαρφωτά σκουλαρίκια Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα, διακοσμημένα με συνθετική φεγγαρόπετρα, ροζ χρώματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίμ..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκοι BSE924, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακά σκουλαρίκια κρίκος της Bamoer με μοντέρνο σχεδιασμό, κατασκευασμένο από ασήμι 925, επιπλατινωμένo. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΤύπος: Κρί..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκοι SCE710, 30mm, ασήμι 925, ασημίΜοντέρνα σκουλαρίκια κρίκοι Bamoer, κατασκευασμένα από ασήμι 925, σε ασημί χρώμα.Μπορεί συνδυαστεί εύκολα με άλλα κοσμήματα, να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χαρακτηριστ..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκος SCE1242 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, χρυσόΣκουλαρίκια κρίκος Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιχρυσωμένα, διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια σε ημιδιαφανές μωβ χρώμα η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Είναι ένα κόσμημα υψηλής α..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκος SCE1257 με πέρλα, ασήμι 925, ασημίΣκουλαρίκια κρίκος Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα, διακοσμημένα με διακριτικές και κομψές πέρλες λευκού χρώματος. Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.Χαρακτ..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια μπάρα VSE157-A, με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακά σκουλαρίκια μπάρα Bamoer, κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα και διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια λευκού χρώματος. Διαθέτουν βιδωτό κούμπωμα και είναι κατάλληλα για piercing. Είναι ένα κόσμημα υψηλ..
€ 11,00
Μάρκα: BAMOER
Τεχνική υποστήριξη πελατών Χρειάζεσαι τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν; Λύσε όλες σου τις απορίες συνομιλώντας μαζί μας! Η υπηρεσία Help Line προσφέρει την δυνατότητα σε εσένα, τον τελικό καταναλωτή, να μιλήσεις με το καταρτισμένο τμήμα της DATA & MEDIA EE για να λύσει τις απορίες σου..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
Τεχνική υποστήριξη πελατών Χρειάζεσαι τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν; Λύσε όλες σου τις απορίες συνομιλώντας μαζί μας! Η υπηρεσία Help Line προσφέρει την δυνατότητα σε εσένα, τον τελικό καταναλωτή, να μιλήσεις με το καταρτισμένο τμήμα της DATA & MEDIA EE για να λύσει τις απορίες σου..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά BSE804, με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακά σκουλαρίκια Bamoer, σε σχήμα σταγόνας, κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα και διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια λευκού χρώματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τι..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά YIE223 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΙδιαίτερα σκουλαρίκια, επιπλατινωμένα, διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια λευκού χρώματος, τα οποία στερεώνονται στον λοβό του αυτιού και επεκτείνονται προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικ..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρεμαστά SCE786 σε σχέδιο φτερού, ασήμι 925, ασημίΚρεμαστά σκουλαρίκια Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα, σε σχέδιο φτερού.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμ..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκοι BSE119, ασήμι 925, ροζ χρυσόΜοντέρνα σκουλαρίκια Bamoer, σε πολύγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες, κατασκευασμένα από ασήμι 925, σε ροζ χρυσό χρώμα.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χαρακτηρι..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκος SCE1288 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΚομψα σκουλαρίκια κρίκος Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα, διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια και πέρλα λευκού χρώματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινέ..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια οβάλ κρίκοι BSE478-D, ασήμι 925, μαύραΜοντέρνα σκουλαρίκια Bamoer, σε οβάλ σχήμα, κατασκευασμένα από ασήμι 925 και επιπλατίνωμα που προσφέρει εξαιρετική λάμψη στο κόσμημα.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρι..
€ 12,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER δαχτυλίδι SCR192 με λευκές πέρλες, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί Κομψό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με 2 εντυπωσιακές λευκές πέρλες, διαστάσεων 7mm και 8mm.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητ..
€ 12,50
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά SCE1686 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΚαρφωτά σκουλαρίκια με σχήμα λουλουδιού Bamoer, κατασκευασμένα από ασήμι 925, διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια λευκού χρώματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σας εμφα..
€ 12,50
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκοι SCE1211 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, χρυσόΕντυπωσιακά σκουλαρίκια κρίκοι, επιχρυσωμένα, διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια σε εντυπωσιακά χρώματα που προσφέρει εξαιρετική λάμψη στο κόσμημα.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σα..
€ 12,50
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρίκος SCE498-A με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΣκουλαρίκια κρίκος Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, διακοσμημένα με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.Το κόσμημα συν..
€ 12,50
Μάρκα: BAMOER
BAMOER δαχτυλίδι SCR976-E, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι, με σχέδιο λουλουδιού, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυ..
€ 12,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια διπλοί κρίκοι BSE440, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακά σκουλαρίκια με διπλό κρίκο Bamoer, κατασκευασμένα από ασήμι 925 και επιπλατίνωμα που προσφέρει εξαιρετική λάμψη στο κόσμημα.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.Το κόσμη..
€ 12,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια καρφωτά BSE849 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΚαρφωτά σκουλαρίκια με σχήμα πουλιού Bamoer, κατασκευασμένα από ασήμι 925, διακοσμημένα με διάφανο κρύσταλο βεραμάν χρώματος και αστραφτερή κυβική ζιρκόνια λευκού χρώματος.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχ..
€ 12,90
Μάρκα: BAMOER
BAMOER σκουλαρίκια κρεμαστά YIE230-A, κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΚομψά, κρεμαστά σκουλαρίκια Bamoer κατασκευασμένα από ασήμι 925, επιπλατινωμένα, σε εντυπωσιακό σχέδιο μέλισσας, διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που συνδυάζεται υπέροχα με όλες τις καθημερινές ..
€ 12,90
Μάρκα: BAMOER
Τεχνική υποστήριξη πελατών Χρειάζεσαι τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν; Λύσε όλες σου τις απορίες συνομιλώντας μαζί μας! Η υπηρεσία Help Line προσφέρει την δυνατότητα σε εσένα, τον τελικό καταναλωτή, να μιλήσεις με το καταρτισμένο τμήμα της DATA & MEDIA EE για να λύσει τις απορίες σου..
€ 13,00
Μάρκα: BAMOER
Τεχνική υποστήριξη πελατών Χρειάζεσαι τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν; Λύσε όλες σου τις απορίες συνομιλώντας μαζί μας! Η υπηρεσία Help Line προσφέρει την δυνατότητα σε εσένα, τον τελικό καταναλωτή, να μιλήσεις με το καταρτισμένο τμήμα της DATA & MEDIA EE για να λύσει τις απορίες σου..
€ 13,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER βραχιόλι SCB131 με διπλή αλυσίδα & μπίλιες, ασήμι 925, ασημίΜοντέρνο βραχιόλι με διπλή αλυσίδα και μπίλιες που προσθέτει στυλ στο καθημερινό σας look. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του. Κατασκευάζεται από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα και διαθέτει κρίκους αυξ..
€ 13,00
Μάρκα: BAMOER
BAMOER δαχτυλίδι BSR497-E με πέρλα & ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925Κομψό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια και εντυπωσιακή, λευκή πέρλα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητ..
€ 13,00
Εμφάνιση 1 έως 40 από 97 (3 Σελ.)