Μενού

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ξεκινήστε ένα eshop νέας γενιάς

Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία CloudCart – μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου cloud για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο online κατάστημα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα πάντα όσα χρειάζεστε για ένα πετυχημένο eshop. Με το CloudCart η Gnet σας προσφέρει τη δυνατότητα να μην δαπανήσετε πόρους σε ανάπτυξη και υποδομές αλλά να επενδύσετε απευθείας σε προώθηση της online παρουσίας σας.

Η λύση του CloudCart eshop από τη Gnet είναι σχεδιασμένη να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα με λιγότερο κόπο για ένα πετυχημένο online κατάστημα.

Βάζουμε τις βάσεις για ένα πετυχημένο eshop με ελκυστικό, σύγχρονο σχεδιασμό, βελτιστοποιημένο στο μέγιστο, φιλικό στις mobile συσκευές και με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που διευκολύνουν τις αγορές από τους επισκέπτες - πελάτες. Είναι σημαντικό το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να δημιουργηθεί με μια πλατφόρμα με εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης και αυτοματοποίησης σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαδικασίες πώλησης, εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Ξεκινήστε σήμερα το eshop σας με τη Gnet και διασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο ψηφιακό μέλλον.


Μεταφορά προϊόντων από το υπάρχον eshop

Θα μεταφέρουμε τα προϊόντα σας από το υπάρχον, στο νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρέχουμε την υπηρεσία χωρίς χρέωση ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.

Προσθήκη νέων προϊόντων αυτόματα

Σας δίνουμε δυνατότητες να προσθέτετε τα νέα προϊόντα ένα-ένα ή με μαζικό τρόπο, είτε με csv είτε με xml

Πουλήστε τα προϊόντα σας παντού

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε δωρεάν, επιπλέον κανάλια πώλησης όπως το Skroutz.gr, το Bestprice.gr, το Public.gr το car.gr το facebook, το ebay, το google shopping και άλλα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Hosting για το eshop σας από το Google Cloud

Δεν συμβιβαζόμαστε με λιγότερα από το καλύτερο δυνατό για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Για αυτό χρησιμοποιούμε μια από τις καλύτερες και ασφαλέστερες υπηρεσίες web hosting στον κόσμο - το Google Cloud

100% SEO | βελτιστοποιημένο eshop

Καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις της google για εύκολη πρόσβαση από τις μηχανές αναζήτησης και φυσική άνοδο του eshop σας σε ηγετική θέση στις αναζητήσεις της google.

Μοναδικοί, επαγγελματικοί σχεδιασμοί του καταστήματος

Οι πρότυποι σχεδιαμοί που είναι διαθέσιμοι για το κατάστημά σας με την υπηρεσία της CloudCart είναι στυλάτοι, λειτουργικοί, βελτιστοποιημένοι και προσαρμόσιμοι σε όλα τις mobile συσκευές.

Χρησιμοποιείστε το δικό σας domain όνομα

Άμεσα και γρήγορα συνδέστε το όνομα χώρου (domain name) να δείχνει το νέο σας κατάστημα. Αν δεν είστε ιδιοκτήτης domain μπορείτε να αγοράσετε ένα εύκολα από την Gnet.

Εργαλεία για την εξατομίκευση του σχεδιασμού

Τροποποιείστε εύκολα τον σχεδιασμό για να ταιριάζει με το γούστο σας και τις ανάγκες σας – απαιτούνται μερικά κλικ και drag and drop για να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

Ό,τι χρειάζεστε. Σε ένα σημείο.

Το cloudcart είναι μια πλατφόρμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, με πληθώρα χαρακτηριστικών απαραίτητων για τη δημιουργία και τη συντήρηση μιας επιχείρησης online.

Εργαλεία Marketing

Το βασικότερο κομμάτι του e-commerce είναι το marketing. Έχουμε υλοποιήσει και ενσωματώσει όλα τα βασικά και απαραίτητα marketing εργαλεία που χρειάζεστε για να αναπτύξετε και να προωθήσετε το eshop σας.

Διασύνδεση με κούριερ

Αυτοματοποίηση των διαδικασιών αποστολής με διασύνδεση με εταιρείες κούριερ. (Διασύνδεση με ACS)

Τρόποι πληρωμής

Καλύπτουμε το 99% όλων των τρόπων πληρωμής. Στο eshop σας μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, κάρτες κάθες είδους και Paypal. 

Εύκολη διαχείριση του eshop

Για να χρησιμοποιείστε το CloudCart, δεν χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις, προηγούμενη εμπειρία σε διαχείριση eshop ή να αγοράσετε επιπρόσθετο λογισμικό.

24/7 Τεχνική υποστήριξη

Διαθέτουμε τεχνική υποστήριξη όλο το 24ώρο από τους ειδικούς της Gnet και του Cloudcart

Πάντα η τελευταία έκδοση λογισμικού

Οι προγραμματιστές του Cloudcart αναπτύσσουν συνεχώς το λογισμικό και εσείς απολαμβάνετε την τελευταία έκδοση του λογισμικού χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς δυσλειτουργίες. Ξεχάστε μια για πάντα τα προβλήματα επιδόσης του eshop και τα updates των pluggins που δεν είναι συμβατά.

Διασύνδεση με ERP

Διαχειριστείτε μεγάλο όγκο παραγγελιών και την αποθήκης σας, με την άμεση σύνδεση του Cloudcart με επιλεγμένα ERP της Ελληνικής αγοράς. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το business inteligence που σας προσφέρει η αυτοματοποίηση ενός ERP.

ΓΙΑΤΙ CLOUDCART

Σήμερα ένα πετυχημένο eshop, είναι απαραίτητο να μην υστερεί πουθενά, έναντι του ανταγωνισμού. Η επιτυχία έρχεται, (αλλά δεν εξαρτάται μόνο), με ελκυστικό, μοντέρνο σχεδιασμό, βελτιστοποιημένες επιδόσεις στο μέγιστο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις mobile συσκευές και με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που διευκολύνουν τις αγορές από το κατάστημά σας. Οι αυτοματισμοί είναι απαραίτητοι ώστε να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρησή σας να γιγαντωθεί, χωρίς να χρειάζεστε αντίστοιχα να αυξήσετε τον χρόνο που δαπανά το προσωπικό σας.  Οι διαδικασίες πώλησης και υποστήριξης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλές και αποτελεσματικές. Ξεκινήστε σήμερα το κατάστημά σας με τη Gnet και διασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο ψηφιακό μέλλον!Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος

Δεν έχετε χρόνο να περιμένετε μέχρι κάποιο agency ή κάποιος freelancer να αναπτύξει το eshop σας. Χρειάζεστε να ξεκινήσετε άμεσα και η υπηρεσία της Gnet είναι η λύση.Ο στόχος σας είναι οι πρώτες θέσεις της Google

H CloudCart και η Gnet φροντίζουν για την άνοδο σας στις μηχανές αναζήτησης, Απλά συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία, οι google experts είναι απαραίτητοι μόνο όταν χρειάζεστε εξιδικευμένες υπηρεσίες.Το eshop σας χρειάζεται διαφήμιση

Η ζωή όσων ασχολούνται με το marketing στο κατάστημά σας γίνεται ευκολότερη. Ίσως και να μη χρειάζεστε τμήμα marketing εξαιτίας της ευχρηστίας και της ποικιλίας των εργαλείων του cloudcart! Πλέον είναι πανεύκολο να χρησιμοποιείτε όλα τα marketing εργαλεία που αυξάνουν τις πωλήσεις.Το budget σας είναι περιορισμένο

Το eshop με CloudCart από τη Gnet είναι για σας που τα χρήματα σας είναι περιορισμένα και χρειάζεστε eshop χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα.Σας αρέσει ο ποιοτικός σχεδιασμός

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να αποκτήσετε ένα ποιοτικό σχεδιασμό για το site σας. Το cloudcart μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στην εταιρική σας ταυτότητα. Η επιθυμητή όψη του eshop σας είναι μερικά κλικ μακριά!Χρειάζεστε αύξηση πωλήσεων

Αν δεν ξέρετε ή δεν προλαβαίνετε να χρησιμοποιείτε όλα τα marketing εργαλεία, αλλά θέλετε να διαφηστείτε με Google AdWords & Facebook Ads, τότε η Gnet θα σας βοηθήσει!Χρειάζεστε αυτοματοποίηση

Χρειάζεστε διασύνδεση του eshop σας με το erp σας. Χρειάζεστε αυτόματα email. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για σας και το προσωπικό σας. Χρειάζεστε χαρούμενους πελάτες.Χρειάζεστε ένα site για κινητά

Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες του internet επισκέπτονται τις ιστοσελίδες από κινητά και mobile συσκευές. Το βελτιστοποιημένο, mobile friendly eshop σας, προσφέρει μια άνετη εμπειρία αγορών που θα αυξήσει τον τζίρο σας.Θέλετε να αντικαταστήσετε το παλιό ή το ξεπερασμένο eshop

Το παλιό σας eshop είναι φτιαγμένο με παλιομοδίτικο σχεδιασμό. Έχει περιορισμένες λειτουργικότητες και σας είναι δύσκολο να το διαχειρίζεστε. Η Gnet σας προσφέρει αυτόματη μεταφορά χωρίς απώλεια των δεδομένων σας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρυθμίστε και προσαρμόστε τον σχεδιασμό

Αν εμμένετε στην ακρίβεια, στην ποιότητα και τη διάκριση, η Gnet διαθέτει μια ειδική υπηρεσία για σας και το eshop σας. Όσοι είναι αποφασιμένοι να πετύσουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και αντιλαμβάνονται τον όμορφο σχεδιασμό μπορούν να οφεληθούν με:

  • Την επιλογή του κατάλληλου σχεδιασμού ώστε να είναι μοναδικός.
  • Επιλογή των χρωμάτων σχεδιασμού, ταιριαστών με την εταιρική σας ταυτότητα.
  • Ρύθμιση της συνολικής όψης και αίσθησης (look and feel) και των οπτικών στοιχείων του eshop.

Σχεδιασμός λογότυπου

Εάν χρειάζεστε ένα νέο μοντέρνο και όμορφο λογότυπο για την επιχείρησή σας, η Gnet μπορεί να το αναλάβει. Πρώτα θα ερευνήσουμε σε βάθος την αγορά σας και τον ανταγωνισμό και κατόπιν θα δημιουργήσουμε το νέο σας λογότυπο.

Τι θα πάρετε:

  • Παραγωγή διάφορων σχεδιασμών του λογοτύπου
  • Το λογότυπο σε vector επεξεργάσιμη μορφή με περιγραφή των χρωμάτων και των γραμματοσειρών
  • Δυνατότητα τροποποιήσεων του αποτελέσματος

Banners

Tα Banners είναι ένα λειτουργικό κομμάτι της διαφήμισης ενός eshop. Βοηθούν στην προώθηση των προϊόντων που θέλετε είτε μεμονωμένα είτε ανά κατηγορία, και κατευθύνουν τον πελάτη σε ό,τι θέλετε να αναδείξετε. Εάν χρειάζεστε banners, για να τα δημιουργήσουμε χρειαζόμαστε το βασικό μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε στους πελάτες σας. Εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα.

Τι θα πρέπει να παρέχετε στο τμήμα σχεδιασμού της Gnet:

  • Φωτογραφίες προϊόντων και υπηρεσιών που θα θέλατε να χρησιμοποιήσουμε.
  • Κείμενα και μηνύματα που θα θέλατε να είναι πάνω στα banners.
  • Αν θέλετε ειδικό κουμπί που να στέλνει τον πελάτη σε συγκεκριμένο σημείο του eshop.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να ξεκινήσω ένα eshop;
Εύκολα. Πολύ εύκολα. Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Gnet στο +302310566961.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα υπάρχον domain όνομα;
Ναι. Μπορεί να ρυθμιστεί να λειτουργεί με το όνομά σας. Αλλιώς, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Gnet για να αποκτήστε το δικό σας όνομα

Τι είναι SSL certificate και που χρειάζεται;
Το SSL είναι το πιστοποιητικό ασφάλειας που εξασφαλίζει την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ πελάτη και του eshop σας. Πλέον είναι από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά ενός eshop για τη θετική βαθμολόγηση της Google. Μόλις το eshop είναι έτοιμο να δημοσιευτεί είναι απαραίτητο να το αγοράσετε και να το εγκαταστήσετε. Για τη δική σας ευκολία απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων.


Χρειάζομαι hosting;
Όχι. Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν το hosting του eshop σας. Χρησιμοποιούμε και Google Cloud Computing για να κρατάμε το κατάστημα σας online κατά 99.98%. Περισσότεροι από 50 servers στον κόσμο φροντίζουν το κατάστημά σας να ανοίγει ταχύτατα από παντού.


Μπορώ να μεταφέρω όλα τα δεδομένα από το υφιστάμενο eshop;
Ναι, ,μπορείτε να μεταφέρετε τις πληροφορίες πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Πρώτα κατεβάζετε τις πληροφορίες από το παλιό σας eshop, μετά τις εισάγετε στην πλατφόρμα του Cloudcart. Μπορείτε να μεταφέρετε προϊόντα κατηγορίες πελάτες και μάρκες. Αν δεν μπορείτε να ασχοληθείτε, μη χάνετε χρόνο, επικοινωνήστε με τη Gnet και θα το κάνουμε εμείς για σας!


Πως μπορώ να δεχτώ πληρωμές από τους πελάτες μου;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τους τρόπους πληρωμής που ήδη έχουν ενσωματωθεί στην πλατφόρμα του Cloudcart (Αντικαταβολή, πληρωμή σε τράπεζα, everypay.gr, Paypal, Stripe, Braintree, Skrill, Authorize.net, mypos.eu). Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο διαφορετικό τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων.


Πως μπορώ να παραδώσω τα προϊόντα μου στους πελάτες;
Για την ευκολία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αυτοματισμό που έχουμε υλοποιήσει με την ACS ή να συνδεθείτε μη αυτόματα με οποιαδήποτε άλλη courier ή μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω marketing εργαλεία;
Ναι, το cloudcart παρέχει μια σειρά εργαλείων που μπορείτε πολύ εύκολα να αναπτύξετε το eshop σας.


Μπρορώ να βασίζομαι στη βοήθεια σας;
Ναι η Gnet και το cloudcart διαθέτουν 24/7 ομάδα υποστήριξης με στόχο μας να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της δημιουργίας και της ανάπτυξης του eshop σας.


Το CloudCart διαθέτει PCI Compliant certificate;
Ναι, το CloudCart είναι PCI Compliant με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας (Level 1). Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες και όλες οι πληρωμές είναι προστατευμένες.


Υπάρχει κόστος ανά συναλλαγή;
Αντίθετα με άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες το Cloudcart δεν έχει κόστος ανά συναλλαγή.


Υπάρχει κόστος εγκατάστασης;
Όχι, δεν υπάρχει κόστος εγκατάστασης σε κανένα από τα μηνιαία πλάνα της υπηρεσίας του CloudCart. Παρόλα αυτά, εάν επιθυμείτε ένα πραγματικά γρήγορο ξεκίνημα, με επαγγελματικό σχεδιασμό και διασύνδεση με Skroutz για ένα άμεσα πετυχημένο eshop, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Gnet.


Μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή μου;
Ναι, μπορείτε να αλλάξετε το επιλεγμένο πλάνο κάθε στιγμή. Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Gnet για να βρούμε το πλάνο που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Που μπορώ να απευθυνθώ αν έχω και άλλες ερωτήσεις;
Θα χαρούμε να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση και απορία έχετε για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε online.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Gnet ή στείλτε μας  μήνυμα
Συγκρίνετε προϊόντα